13.10.2016 16:41

Dijkhuizen verwacht meer van City-huurlingen

Brandon Barker baalt enorm van een gemiste kans tijdens NAC Breda - Jong PSV. (09-09-2016)
Brandon Barker baalt enorm van een gemiste kans tijdens NAC Breda - Jong PSV. (09-09-2016)

Marinus Dijkhuizen is nog niet tevreden over de spelers die NAC Breda dit seizoen huurt van Manchester City. De 44-jarige trainer ziet vooruitgang bij de huurlingen, maar Dijkhuizen vindt tegelijkertijd dat er werk aan de winkel is voor de beloften uit Engeland.

"Het gaat langzaam beter, maar ik vind dat het nog beter moet. De jongens zijn nu gesetteld, hebben een eigen huisje en zijn dus meer gewend. Het zijn jonge jongens, maar ik verwacht wel dat ze beslissend gaan zijn met hun kwaliteiten. Het zijn goede spelers die wel wat meer moeten brengen", stelt Dijkhuizen in gesprek met Omroep Brabant.

NAC Breda huurt dit seizoen liefst vier spelers van Manchester City. Brandon Barker maakt van het viertal de beste indruk. "Barker is gewoon een uitstekende speler", aldus Dijkhuizen. "Alleen is hij tot nu toe weinig beslissend geweest. Nul assists en nul goals. Daar heb ik het toevallig vandaag (donderdag, red.) uitgebreid met hem over gehad. Hij maakt nog te weinig het verschil, vind ik. En dat denkt hij zelf ook."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner