16.10.2016 12:18

Update: Marcellis haakt af in warming-up

Dirk Marcellis stoomt door het as van het veld op tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - Sparta Rotterdam. (13-08-2016)
Dirk Marcellis stoomt door het as van het veld op tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - Sparta Rotterdam. (13-08-2016)

Trainer René Hake houdt vast aan zijn basiself. Dat betekent dat twijfelgevallen Nick Marsman en Bersant Celina fit genoeg zijn om te starten. Bij PEC Zwolle zijn er twee noodgedwongen wijzigingen in de basis.

Trainer Ron Jans kan tegen FC Twente niet beschikken over Wouter Marinus. De aanvallende middenvelder liep tegen ADO Den Haag een botkneuzing in de enkel op. Zijn vervanger is Mustafa Saymak. Bram van Polen kampt met een hamstringblessure. De aanvoerder is niet fit genoeg om te starten, maar zit wil bij de wedstrijdselectie. Bart Schenkeveld staat voor hem in de basis.

Hake kan tegen PEC Zwolle vasthouden aan zijn basis. Marsman is voldoende hersteld van zijn enkelblessure en staat tegen PEC Zwolle onder de lat. Celina, eerder deze week nog ziek, is ook fit genoeg om te starten. Op de bank bij de Tukkers zit vierde doelman Nick Hengelman, omdat tweede goalie Sonny Stevens ernstig geblesseerd raakte aan zijn knie. FC Twente moet Stevens minimaal een half jaar missen.

Update 16-10-2016: 12:18:

Dirk Marcellis is afgehaakt in de warming-up. De centrale verdediger is niet fit en moet het duel verstek laten gaan. Dat betekent dat de jonge Philippe Sandler voor Marcellis in de verdediging gaat spelen. Het is het tweede optreden voor Sandler in de basis voor de Zwollenaren.

De aftrap is om 12.30 uur en het duel is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner