04.11.2016 19:44

Gestrafte El Ghazi debuteert in Jupiler League

Trainer Peter Bosz (r.) geeft zijn pupil Anwar El Ghazi (l.) instructies voor zijn invalbeurt tegen ADO Den Haag. (16-10-2016)
Trainer Peter Bosz (r.) geeft zijn pupil Anwar El Ghazi (l.) instructies voor zijn invalbeurt tegen ADO Den Haag. (16-10-2016)

Jong Ajax-trainer Marcel Keizer maakt gretig gebruik van het feit dat eerste elftal-speler Anwar El Ghazi is teruggezet naar de beloften. El Ghazi maakt direct zijn debuut in de Jupiler League, hij start in de basisopstelling tegen NAC Breda.

El Ghazi werd vorige week medegedeeld dat hij niet bij de wedstrijdselectie zat voor het duel met Excelsior. Dit had een negatieve invloed op de rechtsbuiten, die naar verluidt trainer Bosz een duw gaf en hem betichtte van vriendjespolitiek. Hierop werd El Ghazi van de training weggestuurd, om vervolgens teruggezet te worden naar Jong Ajax.

De rechtspoot, onder trainer Frank de Boer nog eerste keuze op de flanken, speelt in de maand november voor Jong Ajax. El Ghazi speelde één jaar voor Ajax A1, maar sloeg daarna de beloftenploeg over, om direct voor het eerste uit te komen. Hij speelde in de jeugd van Feyenoord, maar zat bij Sparta tegen een doorbraak aan voordat Ajax hem overnam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner