29.11.2016 09:00

Dijkhuizen: "Zijn genoeg aanknopingspunten"

NAC Breda wist maandagavond niet te winnen van Helmond Sport (0-0), maar NAC-trainer Marinus Dijkhuizen ziet desondanks genoeg aanknopingspunten. Het publiek in Breda ziet de trainer echter liever vertrekken, maar Dijkhuizen hoopt dat hij zijn werk mag afmaken.

Dijkhuizen weet dat hij onder druk staat en weet dat er de afgelopen jaren veel trainers zijn gesneuveld in Breda. De coach hoopt dat hem niet hetzelfde overkomt. "Dat is niet te hopen", aldus Dijkhuizen tegenover Omroep Brabant. "Dat is ook de moeilijkheid van deze club. Dat is de laatste jaren ook wel bewezen. Helaas is er bij de club al een aantal jaar een neergaande tendens. Op dit moment kunnen we dat helaas niet keren."

Vrijdagavond werd er verloren van SC Cambuur (1-3) en maandagavond werd er gelijkgespeeld tegen Helmond Sport. "We werken er hard aan. We hebben vrijdag bij Cambuur in de eerste helft nog behoorlijk gespeeld, tegen VVV thuis waren we de iets betere en die staan bovenaan. Er zijn genoeg aanknopingspunten. Tegen Helmond Sport was het heel matig, maar zo werkt het soms in het voetbal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner