01.12.2016 16:16

Clubleiding NAC Breda staat achter Dijkhuizen

Marinus Dijkhuizen hoeft niet te vrezen voor een vroegtijdig einde aan de samenwerking met NAC Breda. Technisch directeur Hans Smulders laat weten dat de club ondanks de tegenvallende resultaten achter de trainer blijft staan.

NAC Breda staat na zestien wedstrijden op een zeer tegenvallende elfde plaats in de Jupiler League. "Het zou heel raar zijn als we niet achter de trainer zouden staan", begint Smulders zijn verhaal tegenover Omroep Brabant. "De trainer die hier leiding geeft, daar is vertrouwen in. Na de winterstop gaan we met hem rond de tafel zitten en dan gaan we kijken met welke dingen we nog kunnen schakelen en hoe we Marinus kunnen helpen om NAC beter te maken."

Smulders laat weten dat Dijkhuizen tot '30-6-2017', oftewel tot het einde van het seizoen, blijft zitten. "Het is te makkelijk om de coach eindverantwoordelijk te maken voor alle dingen die fout gaan. Daar zitten heel veel andere mensen achter. Ik begrijp het standpunt van mensen, maar dat gaat puur op emotie. Als we drie keer winnen, dan ziet de situatie er weer heel anders uit", zijn de hoopvolle woorden van Smulders.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner