03.12.2016 14:55

Vreman: "Eindresultaat is zeer teleurstellend"

Jan Vreman probeert zijn spelers aan te moedigen. De Graafschap gaat echter ook tegen FC Oss onderuit. (02-12-2016)
Jan Vreman probeert zijn spelers aan te moedigen. De Graafschap gaat echter ook tegen FC Oss onderuit. (02-12-2016)

De Graafschap ging vrijdagavond in een zeer doelpuntrijk duel met FC Oss onderuit. De ploeg van Jan Vreman verloor op de eigen Vijverberg met 3-5. De oefenmeester maakt zich zorgen over het gemak waarop de tegendoelpunten vallen.

"We zijn vervallen in de fouten die we eerder maakten. Dan heb ik het over goed dekken", laat Vreman aan De Gelderlander. De oefenmeester koos er tegen FC Oss voor om drie posities in zijn elftal te wijzigen. Bart Straalman, Sven Nieuwpoort en Alexander Bannink moesten plaatsmaken voor Tim Linthorst, Andrew Driver en Bryan Smeets. "Ik vond dat het de laatste weken organisatorisch beter stond, maar dat het aan de bal beter moest. Maar tegen Oss ging het juist in de verdedigende organisatie mis."

Vreman had tijdens het doelpuntrijke duel ook positieve punten waargenomen. Zijn ploeg kwam op een 1-4 achterstand, maar knokte zich in de wedstrijd. "Het was wachten op de 4-4. Maar als we zulke fouten blijven maken, wordt het lastig. De steun van het publiek was perfect, maar het eindresultaat is zeer teleurstellend." Tom Boere, topscorer in de Jupiler League, was met drie doelpunten de grote man aan de kant van FC Oss. Door alweer de tiende nederlaag van het seizoen blijft De Graafschap op een teleurstellende zestiende plaats staan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner