04.12.2016 14:49

Vreman niet langer hoofdtrainer De Graafschap

De Graafschap-trainer Jan Vreman staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel De Graafschap - VVV-Venlo (26-08-2016).
De Graafschap-trainer Jan Vreman staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel De Graafschap - VVV-Venlo (26-08-2016).

Jan Vreman is niet langer hoofdtrainer van zijn geliefde De Graafschap. De club heeft besloten de hoofdtrainer te ontheven uit zijn functie vanwege tegenvallende resultaten. Vreman blijft wel aan de club verbonden.

Afgelopen weekend verloren de Superboeren in eigen huis met 3-5 van nummer vijftien FC Oss. Daardoor staat de club uit Doetinchem op een tegenvallende zestiende plek in de Jupiler League, terwijl het vorig seizoen nog actief was in de Eredivisie. De Graafschap liet eerder al weten kritisch naar de positie van Vreman te kijken.

De laatste overwinning van De Graafschap was op 4 november tegen Fortuna Sittard (5-0). Van de laatste tien wedstrijden won De Graafschap er bovendien maar één. Vreman is een kind van de club en was al speler zijn gehele loopbaan speler van de Doetinchemmers.

"Directie en raad van commissarissen van de club hebben met pijn in het hart moeten constateren dat er geen andere uitweg meer is om uit de sportieve malaise te geraken, waarin De Graafschap al maanden verkeert", luidt de berichtgeving van de club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner