06.12.2016 21:26

De Graafschap wil niet voldoen aan vraagprijs

FC Groningen is niet van plan om Henk de Jong zomaar naar De Graafschap te laten vertrekken. De Groningers willen best meewerken aan een vertrek van de commercieel medewerker, maar verlangen wel een afkoopsom. Daar willen De Superboeren vooralsnog niet aan voldoen.

De Graafschap wil De Jong graag aantrekken als opvolger van trainer Jan Vreman, die zondag uit zijn functie werd ontheven. "De zaak zit in een impasse", laat technisch manager Peter Hofstede aan De Gelderlander. "Wij zijn niet van plan het bedrag te betalen dat FC Groningen wil hebben. Maar daar kan verandering in komen. We hoeven ook geen overhaaste beslissing te nemen."

De oud-trainer van SC Cambuur ziet een dienstverband bij De Graafschap wel zitten. "Het betreurt me dat het zo lang moet duren", vertelt De Jong In gesprek met Voetbal International. "Ik wil echt dolgraag naar De Graafschap. Ik wil weer op het veld staan en helemaal bij een club waar ik als mens én als trainer heel goed pas. Ik hoop echt in het diepst van mijn hart dat ze eruit komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner