10.12.2016 16:28

Ongeloof na beschamende nederlaag voor NAC

NAC Breda ging vrijdagavond pijnlijk onderuit tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen verloor met liefst 6-2 in het Jan Louwers Stadion. Spits Cyriel Dessers noemde het een beschamende nederlaag.

"Dit is werkelijk verschrikkelijk. Hoe dit kan? Pfff... Ik heb hier geen uitleg voor. Als spelers hebben wij het op alle vlakken laten afweten. Ik zou graag willen zeggen waar het aan ligt, maar ik weet het niet meer. Het was dramatisch", aldus een gedesillusioneerde Dessers tegen BN/DeStem. De Belgische spits bracht NAC nog enigszins terug in de wedstrijd, maar daarna liep Eindhoven uit naar een  5-1 voorsprong. Uiteindelijk werd het zelfs nog 6-2. De supporters van NAC waren na afloop woedend.

"Dit is voor mij ook niet meer te begrijpen. Het was gewoon beschamend. Ik word er in ieder geval gefrustreerd en boos van", vervolgt Dessers zijn relaas. NAC presteert dit seizoen uiterst wisselvallig in de Jupiler League. Volgens Dessers moeten er dingen gaan veranderen de komende tijd. "Ik denk dat we elkaar in het veld nog niet genoeg durven aan te spreken op wat er fout gaat. Alleen Giovanni Korte doet dat zo nu en dan. Vorige week winnen we van Almere City en spelen we goed en nu dit. Niet te geloven. Ik begrijp hier niets meer van."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner