24.12.2016 12:11

'Arnold nieuwe hoofdkandidaat bij NAC'

Nadat NAC Breda afscheid nam van trainer Marinus Dijkhuizen, is het speculeren over een opvolger snel begonnen. Diverse namen werden al genoemd, Graham Arnold is volgens regionale media de grootste kanshebber op het trainerschap in Breda.

Arnold is een 53-jarige Australische trainer, die sinds de zomer van 2014 aan het roer staat bij Sydney FC. Daarnaast loopt hij al ruim tien jaar rond bij het nationale elftal van Australië, vaak als assistent-bondscoach. Arnold heeft een verleden met Nederland, aangezien hij als aanvaller ruim drie jaar in de Eredivisie voetbalde. Verdeeld over twee periodes maakte hij minuten voor Roda JC en NAC Breda.

Volgens BN DeStem is Arnold dé beoogde opvolger van Dijkhuizen, alhoewel eerder deze week nog Maurice Steijn (VVV-Venlo) en Alfons Groenendijk (clubloos) als potentiële kandidaten werden genoemd. De Brabanders staat in de winterstop op de achtste plek in de Jupiler League, twee seizoenen geleden degradeerde de club naar het tweede voetbalniveau van Nederland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner