01.01.2017 20:49

NAC Breda presenteert Vreven als hoofdtrainer

Stijn Vreven staat als trainer van Waasland-Beveren druk te coachen tijdens het duel met AS Eupen. (15-10-2016)
Stijn Vreven staat als trainer van Waasland-Beveren druk te coachen tijdens het duel met AS Eupen. (15-10-2016)

Stijn Vreven zal de komende periode in de Jupiler League te zien zijn als hoofdtrainer van NAC Breda. De Belgische coach ondertekende maandagavond een contract in Breda. Daarmee is hij de opvolger van de vertrokken Marinus Dijkhuizen.

Het contract van Vreven loopt tot aan het einde van het seizoen, met een optie voor nog een extra jaar. "Ik ben blij dat ik bij een prachtige club als NAC aan de slag mag als trainer. Deze club heeft fantastische supporters die altijd vol achter de club staan. Dat weet ik ook nog uit mijn periode als speler. NAC leeft enorm en de betrokkenheid van iedereen in en rondom de club is enorm groot", vertelt Vreven op de officiële website van NAC.

"Het hondstrouwe publiek verwacht iedere wedstrijd dat de spelers voor ze door het vuur gaan. Wat dat betreft passen de waarden van deze club en het publiek goed bij mij. Ik kan niet wachten tot de eerste thuiswedstrijd in het altijd sfeervolle stadion." Vreven was in het verleden als speler in Nederland actief voor FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag. Daarnaast speelt hij onder meer ook voor KAA Gent en 1. FC Kaiserslautern.

Hans Smulders is als technisch directeur van NAC tevreden met het vastleggen van Vreven. "Na het vertrek van Dijkhuizen hebben we geprobeerd snel te schakelen om ervoor te zorgen dat bij de eerste training na de winterstop een nieuwe hoofdtrainer voor de groep staat. Aan de andere kant zijn we ook zorgvuldig te werk gegaan. Met Stijn Vreven hebben we de ideale man gevonden om onze doelstellingen met NAC op de korte en ook op de lange termijn te verwezenlijken."

 



 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner