04.01.2017 16:04

Messaoud: "Dat is het enige dat nu telt"

Ali Messaoud (l.) en Jeffrey Leiwakabessy vermaken zich tijdens het trainingskamp van NEC in Marbella, Spanje. (03-01-2016)
Ali Messaoud (l.) en Jeffrey Leiwakabessy vermaken zich tijdens het trainingskamp van NEC in Marbella, Spanje. (03-01-2016)

Ali Messaoud wil zijn plezier in het voetbal terugvinden bij NEC Nijmegen. De middenvelder werd door NEC onlangs tot het einde van het seizoen gehuurd van FC Vaduz uit Liechtenstein, dat uitkomt in de Zwitserse Super League.

"Ik heb het plezier gemist", vertelt de middenvelder aan De Gelderlander. "Ik ben erop gebrand een mooie tweede helft van het seizoen te spelen, waarin ik NEC probeer te helpen. Dat we aan het eind van het seizoen kunnen zeggen dat we iets voor elkaar hebben betekend. En dat we trots kunnen terugkijken. Daar ga ik voor."

De oud-speler van AZ Alkmaar en Willem II liet al doorschemeren dat hij ongelukkig was bij FC Vaduz, maar Messaoud weet dat hij nog een contract tot de zomer van 2018 heeft in Liechtenstein. "Dus kan zo zijn dat ik na dit seizoen terugga", vervolgt de aanwinst van NEC zijn verhaal. "Dat ligt nog open. Ik wil nu knallen bij NEC. Dat is het enige dat nu voor me telt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner