10.01.2017 13:33

Jans baalt van vertrek waardevolle routinier

PEC Zwolle moet in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijzetten om uit de gevarenzone te raken. De ploeg van trainer Ron Jans staat momenteel zestiende in de Eredivisie. Extra vervelend voor PEC is het verrassende vertrek van Wout Brama.

De geroutineerde middenvelder koos onlangs voor een overstap naar FC Utrecht. Jans betreurt het vertrek van Brama. "In het contract van Wout zat een clausule. FC Utrecht was er snel bij", aldus de oefenmeester in gesprek met Voetbal International. "Ik hoop dat Wout het goed gaat doen in Utrecht, maar voor ons is het wel een verlies." Danny Holla, die afgelopen zomer op amateurbasis naar Zwolle kwam, blijft de club wel trouw.

Holla tekende een contract tot het einde van het lopende seizoen bij PEC. De middenvelder sprak onlangs ook met ADO Den Haag over een mogelijke samenwerking. "Danny had een soortgelijk contract en dus heeft de club direct doorgepakt. Ik ben blij dat hij het seizoen bij ons af kan maken. Danny heeft bewezen heel belangrijk te zijn voor PEC", aldus Jans, die deze transferperiode hoopt op één of twee versterkingen.

Jans wilde eerder niets kwijt over de mogelijke interesse voor Tomáš Necid en Lars Veldwijk, die in het verleden zeer succesvol waren als speler van de club uit Overijssel. PEC Zwolle hervat het tweede deel van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ajax. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner