11.01.2017 14:01

VVV stelt Valckx aan als Manager Voetbal

VVV-Venlo heeft Stan Valckx aangesteld als Manager Voetbal, dat heeft de Limburgse club woensdag via de officiële kanalen bekendgemaakt. Valckx was bij VVV al actief als adviseur technische zaken.

Marco Bogers, algemeen directeur van VVV, is blij met de aanstelling van Valckx. "Het samenstellen van een selectie gebeurt niet van vandaag op morgen", aldus Bogers op de clubsite van de Limburgers. "Dit is een voortdurend proces waarbij de nodige expertise en ervaring komt kijken. Zowel voor bestuur en directie als voor onze staf is het belangrijk om deze kwaliteiten in huis te hebben en dat hebben wij in de persoon van Stan Valckx."

Valckx begon zijn loopbaan als speler bij VVV en speelde ook voor PSV en Sporting CP. "Stan is dagelijks op de club, onderhoudt de contacten met de hoofdtrainer, overige stafleden en het technisch platform en houdt nauwlettend de individuele- en teamontwikkeling in de gaten", vervolgt Bogers. "Daarnaast beschikt hij over een groot en waardevol netwerk waarvan we gebruik kunnen maken. Voor ons allen is Stan inmiddels veel meer geworden dan een klankbord of adviseur. Ik ben dan ook verheugd te kunnen mededelen dat Stan vanaf 1 januari de officiële functie vervult van Manager Voetbal en zich hier de komende jaren intensief voor wil blijven inzetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner