16.01.2017 14:16

Ajax neemt per direct afscheid van El Idrissi

Adham el Idrissi (l.) is te snel voor Jan Lammers (r.) tijdens het competitieduel Jong Ajax - De Graafschap (17-10-2016).
Adham el Idrissi (l.) is te snel voor Jan Lammers (r.) tijdens het competitieduel Jong Ajax - De Graafschap (17-10-2016).

Adham el Idrissi is niet langer speler van Ajax. De negentienjarige aanvaller had in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2018, maar heeft Ajax nu per direct verlaten.

De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met de jonge aanvaller om het contract per direct te ontbinden. De aanvaller was sinds 2006 actief in de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde niet voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Het is vooralsnog onduidelijk of El Idrissi een nieuwe club heeft gevonden.

El Idrissi speelde weliswaar niet voor de hoofdmacht van Ajax, maar toch debuteerde hij in het betaalde voetbal. De aanvaller speelde namelijk vijf competitiewedstrijden namens Jong Ajax in de Jupiler League. Tijdens het competitieduel met De Graafschap (4-2 overwinning) wist de negentienjarige aanvaller zelfs te scoren. De wedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-1 overwinning) zal El Idrissi daarentegen willen vergeten, want toen werd hij door scheidsrechter Freek van Herk met rood van het veld gestuurd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner