04.02.2017 13:47

Steijn vertrouwt op de goede afloop voor VVV

VVV-Venlo is hard op weg naar de titel in de Jupiler League. De ploeg van trainer Maurice Steijn won vrijdagavond met speels gemak van De Graafschap (4-1) en zag de concurrentie stuk voor stuk punten verspelen.

Momenteel staat alleen Jong Ajax nog enigszins in de buurt van VVV, maar het beloftenelftal mag sowieso niet promoveren. FC Volendam en MVV Maastricht zijn daarom de voornaamste concurrenten van VVV, maar de achterstand op de koploper bedraagt inmiddels al elf punten. Vrijdagavond zetten de Limburgers het bezoekende De Graafschap eenvoudig aan de kant.

Steijn was na afloop erg blij met alweer de zeventiende zege van het seizoen. "Je staat elf punten voor en ik heb niet het idee dat deze ploeg nog vier of vijf wedstrijden gaat verliezen", vertelt hij bij FOX Sports. "Daar zijn we te stabiel voor. Wat roet in het eten zou kunnen gooien is dat je met blessures of schorsingen te maken krijgt, maar dat hoop ik niet."

"Als wij met z'n allen stabiel en fit blijven heb ik alle vertrouwen in een goede afloop", aldus de oud-trainer van ADO Den Haag. Steijn ziet de laatste tijd weinig punten voor verbetering bij zijn ploeg. "Je ziet dat we weinig weggeven en op de juiste momenten scoren. Het zit gewoon goed in elkaar. Ik heb niets te klagen op dit moment."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner