17.03.2017 22:11

Zeperd VVV-Venlo blijft zonder grote gevolgen

VVV-Venlo heeft bij laagvlieger FC Dordrecht een verrassende nederlaag geleden.De koploper in de Jupiler League gaf vrijdag twee keer een voorsprong weg en ging in de slotfase van de tweede helft hard onderuit: 5-2.

VVV kwam voor rust twee keer op voorsprong via Vito van Crooij en Joey Sleegers. De Venlonaren zagen de thuisploeg zich ook twee keer terugvechten via Joël Thomas en Jordy Vleugels. De bezoekers zochten vervolgens verwoed naar de winnende goal, maar die viel aan de andere kant via Everon Pisas. In blessuretijd stelden Alessio Da Cruz en Thomas via een strafschop de zege helemaal veilig.

Jong Ajax blijft op een achterstand van elf punten op VVV-Venlo staan. De Amsterdammers verloren in een enerverend duel met 4-3 bij NAC Breda. Ook naaste belager MVV kwam nauwelijks dichterbij, de provinciegenoot van de koploper kwam op bezoek bij SC Telstar niet verder dan een 1-1 gelijkspel.