15.04.2018 09:30

Meningen zeer verdeeld of PSV titel tegen Ajax pakt

Dat PSV landskampioen wordt van het seizoen 2017/2018, twijfelen maar erg weinig mensen aan. Of het zondagmiddag 15 april gaat lukken, als concurrent Ajax de tegenstander is in Eindhoven, is nog maar de vraag. 

Dat is de mening volgens de volgers van Voetbal.com op Facebook. Afgelopen maandag werd de vraag gesteld wat er zou gebeuren bij PSV - Ajax. Lukt het de Eindhovenaren de titel te pakken, of verpest Ajax het feestje van de Brabanders. Van de 377 stemmen denken 191 mensen dat PSV tegen haar rivaal de titel wint, terwijl 186 verwachten dat Ajax het feest met minimaal een week uitstelt. Een licht voordeel voor PSV, al is het verschil minimaal. 

PSV - Ajax. Wat gaat er gebeuren?

  • PSV pakt de titel: 51%
  • Ajax gooit roet in eten: 49%

Zondagmiddag om 16.45 uur is de aftrap in het Phillips Stadion. Bij winst is PSV zeker van de landstitel. Mocht Ajax het treffen winnend afsluiten, wordt het gat met de koploper teruggebracht tot vier punten. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt die voorsprong alsnog voldoende voor de ploeg van Philip Cocu om de landstitel in een later stadium binnen te slepen. 

> Lees hier alles over dé topper, het kampioensduel: PSV-Ajax <

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner