06.11.2019 13:45

Janssen in bloedvorm tijdens bekerwedstrijd in Mexico

Het Mexicaanse CF Monterrey, de werkgever van voormalig Oranje-international Vincent Janssen, speelde afgelopen nacht in de beker tegen Cafetaleros de Chiapas. Janssen werd de grote held tijdens de 6-0 zege. 

Afgelopen zomer stapte de voormalig speler van onder meer Almere City FC en AZ Alkmaar over van Tottenham Hotspur naar Mexico. Daar had hij weinig aanpassingstijd nodig, want in zijn eerste weken pikte hij regelmatig zijn doelpunt mee, al doet hij dat wel hoofdzakelijk als invaller. In het duel met Cafetaleros de Chiapas pakte Janssen helemaal uit, want tegen de ploeg die uitkomt op het tweede niveau maakte de spits een hattrick. Monterrey werd door de zege groepswinnaar in de Copa Mexico. 

Vincent Janssen in dienst van Monterrey:

  • Duels – 13 wedstrijden (4 basisplaatsen, 9 invalbeurten)
  • Goals – 7 doelpunten

Dankzij zijn drie doelpunten lijkt de fysiek sterke aanvaller klaar te zijn voor de belangrijkste periode op de Mexicaanse voetbalkalender. De play-offs komen er namelijk aan en wil Monterrey daaraan deelnemen, zijn goede resultaten geboden in de laatste twee duels van de reguliere competitie. Janssen biedt met zijn hattrick trainer Antonio Mohamed meer aanvallende mogelijkheden. Monterrey staat nu op plaats elf in de competitie, maar moet bij de eerste acht clubs eindigen. Dan moet het in de laatste twee duels CF Pachuca, Pumas UNAM en Club Tijuana of Monarcas Morelia passeren. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner