21.01.2014 10:24

Schroyen naar VVV

Linksback Joeri Schroyen voor aanvang seizoen 2013-2014 bij Go Ahead Eagles. (05-07-2013)
Linksback Joeri Schroyen voor aanvang seizoen 2013-2014 bij Go Ahead Eagles. (05-07-2013)

Joeri Schroyen heeft per direct de overstap van Go Ahead Eagles naar VVV-Venlo gemaakt. De linksback wordt tot het einde van het seizoen gehuurd. Schroyen kan in de zomer een eenjarig contract ondertekenen bij de Limburgers.

Schroyen werd onlangs uit de selectie gezet bij Go Ahead Eagles. De 23-jarige verdediger was met zijn hoofd al bij VVV-Venlo en dat werd niet getolereerd door trainer Foeke Booy. Nu zijn transfer definitief is, zijn Schroyen en Go Ahead Eagles eindelijk van elkaar verlost.

"Joeri is een speler uit onze regio die via de jeugdopleidingen van PSV, FC Eindhoven en Fortuna Sittard in het betaald voetbal terecht is gekomen. Hij heeft zijn debuut gemaakt in mijn periode bij Fortuna Sittard als linksback en heeft zich daarin zodanig ontwikkeld dat hij afgelopen zomer de overstap kon maken naar Go Ahead Eagles. De eerste competitiehelft heeft hij daar weinig gespeeld waardoor hij voor ons een interessante en haalbare speler werd", aldus Wim Dusseldorp, technisch manager van VVV-Venlo tegenover FOX Sports.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner