23.01.2014 13:13

Calderwood start met Jansen en Parzyszek

Jimmy Calderwood draait er niet omheen. De nieuwbakken trainer van De Graafschap neemt het vrijdagavond op tegen Almere City en doet dit met zijn sterspelers Anco Jansen en Piotr Parzyszek.

Naast de terugkeer van de geschorsten Jansen en Parzyszek mag ook Vlatko Lazić beginnen aan de wedstrijd. Lazić was maandagavond belangrijk tegen Jong PSV door de 0-1 tegen de touwen te schieten. Hij is de vervanger van Milan Massop, die ziek is. Jordan Garcia-Calvete en Nathan Kabasele zijn slachtoffer van de terugkeer van Jansen en Parzyszek.

"Jordan en Kaba hebben het goed gedaan. Maar als je spelers zoals Piotr en Anco terug krijgt, dan maak ik daar weer gebruik van. Anco gaat centraal achter de spits spelen, ik denk dat hij daar het beste tot zijn recht komt. Hij weet wat hem te doen staat. Hard werken op de helft van de tegenstander, maar ook verdedigen indien noodzakelijk. Hij kan wedstrijden beslissen.  Anco is een goeie jongen, met hem kan je de hele dag over voetbal praten. Als hij weer een glimlach op zijn gezicht krijgt, gaan we nog van hem genieten", aldus Jimmy Calderwood op de clubwebsite van De Graafschap.

Voetbal.com

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner