27.01.2014 15:06

Vermeulen verlengt bij Excelsior

Kevin Vermeulen (l.) in duel met Terence Kongolo (r.) tijdens het benefietduel tussen Feyenoord en Excelsior. (05-01-2014)
Kevin Vermeulen (l.) in duel met Terence Kongolo (r.) tijdens het benefietduel tussen Feyenoord en Excelsior. (05-01-2014)

Kevin Vermeulen blijft langer bij Excelsior. De Kralingse club heeft de optie gelicht in de overeenkomst met de 23-jarige aanvaller, waardoor hij twee jaar langer vastligt bij Excelsior. Dat maakt Excelsior maandagmiddag bekend.

Vermeulen, die overkwam van Xerxes DZB, is bezig aan zijn eerste seizoen bij Excelsior. De aanvaller komt geregeld aan spelen toe op Woudestein. "Kevin heeft zich na zijn overstap moeiteloos aangepast. Wij hebben veel vertrouwen in hem, dat is ook de reden dat we niet langer wachten met het lichten van de optie", aldus algemeen directeur Ferry de Haan.

Ook Vermeulen zelf is blij met zijn contractverlenging: "Ik heb het goed naar mijn zin en het gaat ook lekker. In het begin hoopte ik in de helft van de wedstrijden te mogen spelen of invallen, maar ik heb tot nu toe in vrijwel alle wedstrijden meegedaan. Ik ben zelfs regelmatig in de basisopstelling begonnen, dus dat is boven verwachting." 

Excelsior staat momenteel op de zevende plaats in de Jupiler League, maar zag onlangs hoofdtrainer Jon Dahl Thomasson vertrekken naar Roda JC. Ondanks het feit dat er een nieuwe trainer is spreekt het verlengen van vertrouwen. "Ik hoop natuurlijk dat ik deze lijn kan doortrekken. Dat Excelsior de optie nu al heeft gelicht, geeft in elk geval aan dat de club vertrouwen in mij heeft."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner