31.01.2014 22:06

VVV wint van Eindhoven, Dordrecht onderuit

VENLO (ANP) - De topper in de Jupiler League tussen VVV-Venlo en FC Eindhoven is vrijdagavond in het voordeel van de Limburgers beslist. In stadion De Koel in Venlo werd het 2-1. Donny de Groot bracht de gasten uit Eindhoven na 17 minuten op 1-0. In de tweede helft trok Leon de Kogel met een benutte strafschop de stand gelijk, waarna Randy Wolters in de 93e minuut de winnende voor VVV maakte.

Door de winst klimt VVV naar de tweede plaats op de ranglijst, met 45 punten uit 25 duels. De ploeg uit Venlo verkleinde het gat met koploper FC Dordrecht daardoor naar 5 punten. De 'Schapenkoppen' gingen met 2-0 onderuit bij MVV Maastricht. Sjors Verdellen en Adnan Secerovic maakten binnen 2 minuten de doelpunten.