10.02.2014 22:05

Trefzekere rentree Wijnaldum bij Jong PSV

Na een absentie van vijf maanden door een rugkwetsuur heeft Georginio Wijnaldum maandagavond bij Jong PSV een trefzekere rentree gemaakt. De aanvallend ingestelde middenvelder opende in de elfde minuut de score in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (3-0). Na de rust keerde de aanvoerder van de hoofdmacht niet meer terug binnen de lijnen. Alex Schalk maakte de andere twee doelpunten in de Brabantse derby.

VVV-Venlo ging na vijf overwinningen op rij onderuit bij Jong Ajax (4-1). Voor de thuisploeg kwamen Lucas Andersen, Ricardo Kishna en Lesly de Sa (twee) tot scoren. Leon de Kogel zorgde voor 0-1 namens de Limburgers. Nummer drie VVV-Venlo bleef door de nederlaag op 45 punten, met runner-up Willem II (49 punten) en FC Dordrecht (53 punten) inmiddels op flinke afstand.