13.02.2014 09:58

Zaakwaarnemer Matavž: "Vooral sneu voor Tim"

Hoewel alle partijen nog met elkaar in gesprek zijn om te kijken of er nog een oplossing gevonden kan worden, is de kans aanzienlijk, dat de transfer van Tim Matavž naar Rubin Kazan definitief afketst nadat hij niet door de medische keuring is gekomen.

"Er is een kans dat het helemaal niet meer door gaat. Dat zou vooral  voor Tim heel sneu zijn. Hij moet dan weer terug naar PSV en dat is altijd lastig qua motivatie", weet Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van de Sloveense spits. Vandaag is er nog overleg tussen PSV en Rubin Kazan over de situatie. "Er is nog tijd om tot een oplossing te komen. De transfertermijn is nog een tijdje open in Rusland", zegt Van Ginkel tegen De Telegraaf.

Mogelijk kan een herkeuring nog uitkomst brengen, maar Rubin Kazan wil ook de voorwaarden voor een transfer heroverwegen. Beide clubs hadden een akkoord over een transfersom van 7,8 miljoen. Het is goed mogelijk dat de Russen nu pleiten voor een lager bedrag of in de vorm van prestatiebeloningen.

Daarmee zou Rubin Kazan het vermeende risico voor de knie spreiden. Het is zeer de vraag of PSV hiermee akkoord gaat, want volgens Nederlandse medici, onder wie de gerenommeerde orthopedisch chirurg Heijboer, is de knie van Matavž in orde en kan hij gewoon voetballen. 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner