13.02.2014 14:29

Excelsior mogelijk tijdje zonder Hutten

Lars Hutten (l.) en Istvan Bakx (r.) strijden om de bal tijdens Excelsior - FC Den Bosch. (9-2-2014)
Lars Hutten (l.) en Istvan Bakx (r.) strijden om de bal tijdens Excelsior - FC Den Bosch. (9-2-2014)

Excelsior kan voorlopig niet beschikken over Lars Hutten. De aanvallende middenvelder raakte donderdag geblesseerd tijdens de training en zal komend weekend hoogstwaarschijnlijk niet in actie komen.

Hutten raakte tijdens de training geblesseerd aan zijn teen en liep na afloop op krukken. Onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen hoe ernstig de blessure precies is. De wedstrijd van vrijdagavond tegen FC Eindhoven lijkt in ieder geval te vroeg te komen voor Hutten. Jeffrey Stans of Kevin Vermeulen zijn de meest logische opties om de Tilburger te vervangen op het middenveld. 

Het wegvallen van Hutten is een aderlating voor trainer Marinus Dijkhuizen, want met tien competitietreffers is de middenvelder een belangrijke schakel in het team van de Kralingse subtopper. Excelsior treft met Eindhoven een team dat in een mindere fase verkeert. In de laatste drie competitieduels pakten de Brabanders slechts één punt. Eerder dit seizoen eindigde het duel in Eindhoven in een 1-3 zege voor Excelsior. Hutten scoorde toen eenmaal.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner