02.10.2015 19:33

Rijsdijk krijgt de voorkeur boven Mathieu

Jeffrey Rijsdijk (r.) viert samen met Kenny Teijsse (l.) en Chris David (m.) de gelijkmaker tegen HSC'21 in de KNVB-beker. (23-09-2015)
Jeffrey Rijsdijk (r.) viert samen met Kenny Teijsse (l.) en Chris David (m.) de gelijkmaker tegen HSC'21 in de KNVB-beker. (23-09-2015)

Go Ahead Eagles begint vrijdagavond niet met Jeffrey Mathieu op het middenveld, maar met Jeffrey Rijsdijk. Verder wijzigen zowel Dennis Demmers en Alex Pastoor hun elftal niet ten opzichte van de vorige wedstrijd.

Het thuisspelende Go Ahead heeft de laatste twee wedstrijden niet verloren, dus voor Dennis Demmers is er weinig reden om het elftal op veel plekken te wijzigen. Toch is er één verandering op te merken: Justin Mathieu begint vanavond niet in de basis, de middenvelder wordt vervangen door Jeffrey Rijsdijk. Chris David is weer terug bij de selectie, hij vervangt Nick de Bondt op de reservebank.

Voor Alex Pastoor zijn er ook geen redenen om het elftal aan te passen. De Rotterdammers zijn nog ongeslagen in de competitie en daarom kiest Pastoor ook voor dezelfde elf namen die ook vorige week speelden tegen SC Telstar. Op de bank wel twee veranderingen: Kees van Buuren en Romano van der Stoep zijn er niet bij. Zij worden vervangen door Jeffrey Neral en Christian Supusepa. 

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner