16.02.2014 18:54

Ook Real Madrid moeiteloos naar winst

De titelstrijd in de Spaanse Primera Division blijft onverminderd spannend. Nadat FC Barcelona en Atlético Madrid zaterdag al hadden gewonnen, wist Real Madrid zondag ook een zege te boeken. De 'Koninklijke' won bij Getafe met 3-0. Barça, Real en Atlético staan daardoor gezamenlijk aan kop met 60 punten na 24 duels.

Jesé gaf Real al na 5 minuten het goede voorbeeld door de 1-0 op aangeven van Gareth Bale aan te tekenen. Na een half uur spelen prikte ook Karim Benzema zijn doelpuntje mee. Na rust zorgde Luka Modric voor de beslissing.

Barcelona won zaterdag afgetekend met 6-0 van Rayo Vallecano en staat op basis van het doelsaldo op de eerste plaats. Atlético was met 3-0 te sterk voor Real Valladolid en is derde. Real staat tweede. Athletic de Bilbao, dat nog een wedstrijd tegoed heeft, staat met 16 punten achterstand vierde.