02.03.2014 18:54

Ronaldo redt Real Madrid bij Atlético

Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid zondag gered op bezoek bij Atlético Madrid. De Portugese aanvaller schoot de 'Koninklijke' in de slotfase naast de stadgenoot in de verhitte derby: 2-2. Real Madrid behield daardoor aan kop van de Primera División een voorsprong van drie punten op Atlético.

Karim Benzema bracht de bezoekers al in de derde minuut op voorsprong. Koke maakte na een half uur gelijk, waarna Gabi op slag van rust met een knal van grote afstand voor de 2-1 zorgde. Ronaldo trok de stand in de 82e minuut echter nog gelijk in de wedstrijd die bol stond van de onderlinge irritaties. Scheidsrechter Carlos Delgado Ferreiro had zijn handen vol aan de vele opstootjes in het Estadion Vicente Calderón.