12.03.2014 11:20

Spelersvrouw van de Maand: Melissa Satta

Melissa Satta is het liefje van Kevin-Prince Boateng. Voetbal.com Spelersvrouw van de Maand.
Melissa Satta is het liefje van Kevin-Prince Boateng. Voetbal.com Spelersvrouw van de Maand.

Melissa Satta werd op 7 februari 1986 geboren in Boston, Massachusetts. Amerika dus. Haar ouders zijn echter afkomstig uit Italië. In haar jeugd pendelde ze tussen het Italiaanse eiland Sardinië en Boston. Zoals gezegd is Melissa het liefje van Boateng, maar het is nog maar afvragen of dat zo blijft. Melissa heeft namelijk veel bekende vriendjes gehad. Zo had ze tussen 2006 en 2011 een relatie met Christian Vieri. De Italiaanse spits was twaalf jaar ouder dan Melissa, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna heeft ze ook nog een relatie gehad met de voetballers John Carew, Matteo Ferrari en Mario Balotelli. Op dit moment is ze dus samen met Kevin-Prince Boateng. En dat gaat goed, want Melissa is in verwachting.

Melissa is overigens net als de Spelersvrouw van vorige Maand, Sara Carbonero, presentatrice. Ze heeft door de jaren heen verschillende programma’s gepresenteerd. Het laatste programma dat ze op de buis heeft gepresenteerd was TikiTaka. Jawel, deze uitzendingen stonden in het teken van voetbal. Maar wat misschien leuker is om te weten is dat ze in juni 2010 op de cover van het mannenblad Maxim stond. Overigens werd ze op haar zeventiende ook uitgeroepen tot Miss Extreme. En die titel heeft zo door de jaren heen waargemaakt. Zo had ze in oktober 2011 een affaire met basketballer Kobe Bryant. Het tweetal werd gesnapt, waardoor Vanessa Bryant een scheiding aanvroeg. Extreem is dus misschien wel het juiste woord.

En dan hebben we het meest opmerkelijke nog niet eens gehad.  Boateng had in zijn periode bij AC Milan nog al eens last van blessures. Melissa wist de oorzaak daarvan wel. “De echte reden dat Kevin-Prince Boateng zo vaak geblesseerd is komt omdat we zeven tot tien keer per week seks hebben”, aldus Melissa. “Ik haat voorspel. Ik begin liever meteen met het echte werk”, vervolgde het vriendinnetje van Boateng haar verhaal. “Mijn favoriete standje is bovenop. Want dan kan ik alles onder controle houden.” Niet lang nadat de Italiaans-Amerikaanse deze uitspraken had gedaan vertrok Boateng naar Duitsland. De middenvelder speelt inmiddels voor Schalke 04. Ondanks het feit dat Melissa zwanger is van Boateng en het kindje over ongeveer één à twee maanden ter wereld moet komen blijft het gissen naar de toekomst van het stelletje. Blijft Melissa eindelijk trouw? Of wordt het hart van Boateng gebroken? Wellicht dat we in de toekomst Melissa dus nog eens gaan tegenkomen als Spelersvrouw van de Maand. Misschien bij John Terry of Ryan Giggs? Melissa Satta is deze maand in ieder geval onze Voetbal.com Spelersvrouw van de Maand en wij hopen dat zij en Boateng nog lang bij elkaar blijven. 

Door: Jurre Hermans

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner