11.03.2014 06:19

Lelijke uitglijer Real Sociedad

Real Sociedad is in de jacht op Europees voetbal lelijk uitgegleden. De Baskische club verzuimde de vijfde plaats op de ranglijst te heroveren door voor eigen publiek te verliezen van degradatiekandidaat Rayo Vallecano: 2-3. Rubén Rochina maakte halverwege de tweede helft de winnende treffer, die de bezoekers weer hoop geeft op een langer verblijf in de Primera División.

Rayo werkte tweemaal een achterstand weg. Iñigo Martinez zorgde al na 2 minuten voor de 1-0. Niet veel later herstelde de Argentijn Joaquin Larrivey het evenwicht met een rake strafschop. Vlak voor het rustsignaal gaf Rubén Pardo de aanhang opnieuw vertrouwen in een goede afloop. Alberto Bueno maakte daaraan onmiddellijk na de hervatting weer een einde. Hij stelde vervolgens Rochina in staat uit te groeien tot de held van de Madrilenen.