22.03.2014 07:36

Camacho held van Malaga

Malaga heeft zich vrijdagavond wat verder verwijderd van de degradatiestreep in de Spaanse Primera División door de uitwedstrijd tegen middenmoter Celta de Vigo met 2-0 te winnen. Ignacio Camacho was de held van de bezoekers. Hij scoorde voor rust in een tijdsbestek van 8 minuten tweemaal.

Camacho had halverwege de eerste helft voor het eerst succes. De tweede goal was mede te danken aan het voorbereidende werk van Duda. Deze Portugees haalde het eind van het duel niet. In de 65e minuut moest hij van het veld na een overtreding op de Braziliaan Rafinha.

Malaga, dat nu 32 punten heeft, haalde ongeschonden het laatste fluitsignaal. De Marokkaanse oud-PSV'er Nordin Amrabat had van Malaga-trainer Bernd Schuster een basisplaats gekregen. Zijn landgenoot Mounir El Hamdaoui (ex-Ajax) bleef op de bank.