24.03.2014 09:17

Sergio Ramos: "Het is altijd hetzelfde"

Sergio Ramos ziet rood tijdens Real Madrid - FC Barcelona. (23-3-2014)
Sergio Ramos ziet rood tijdens Real Madrid - FC Barcelona. (23-3-2014)

Real Madrid verloor zondagavond in eigen huis met 4-3 van FC Barcelona. De Madrilenen hadden de wedstrijd onder controle, totdat Sergio Ramos met rood van het veld werd gestuurd door een twijfelachtige beslissing van de scheidsrechter.

De mandekker was het zelf al helemaal niet eens met zijn uitsluiting. "Het is altijd hetzelfde. Ik heb Neymar niet eens aangeraakt. Maar het heeft geen zin om erover te praten, het zal niets veranderen", zei Ramos tegenover Football Espana. "Iedereen kan zien wat er vandaag is gebeurd. We hadden hier iets kunnen halen, maar staan met niets."

"Er zijn een aantal dingen waar je niet tegen kunt vechten. Dit was er zo een", aldus Ramos. Die geen overtreding op Neymar wilde maken omdat hij zich bewust was van de gevolgen. "Ik stopte omdat ik liever de 3-3 tegen had in plaats van een penalty en een rode kaart." De leidsman beloonde de valpartij van Neymar en kende Barça een strafschop toe. Vlak voor tijd ging ook Xabi Alonso nog in de fout, waardoor Lionel Messi zijn ploeg vanaf de strafschopstip naar de overwinning schoot.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner