29.03.2014 18:01

De Guzman scoort tweemaal voor Swansea

Jonathan de Guzman heeft zaterdagmiddag Swansea City aan een zege op Norwich City geholpen. De middenvelder had met twee treffers een groot aandeel in de verdiende zege van zijn ploeg (3-0).

De Guzman scoorde in de 30e en 38e minuut. De middenvelder ontbrak eerder deze maand in de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Frankrijk omdat hij volgens bondscoach Louis van Gaal niet in de beste vorm van zijn leven stak. Wayne Routledge tekende in de 75e minuut voor de derde treffer van Swansea City

Swansea City vond met de zege aansluiting bij de middenmoot van de Premier League. Michel Vorm verdedigde het doel van de club uit Wales. Bij Norwich City had aanvaller Ricky van Wolfswinkel een basisplaats.

Krul

Doelman Tim Krul moest machteloos toekijken hoe Newcastle United ruim bij Southampton onderuit ging (4-0). De Hagenaar kon wegens een knieblessure niet in actie komen. Vurnon Anita speelde wel de hele wedstrijd voor Newcastle United. Luuk de Jong mocht na rust invallen. Jay Rodriguez scoorde tweemaal voor Southampton.

Erik Pieters won met Stoke City van Hull City (1-0), dankzij een treffer van Peter Odemwingie.