10.07.2014 14:34

Rosales blij met transfer naar Málaga

Roberto Rosales verruilde onlangs FC Twente voor Málaga. De rechtsback vertrekt transfervrij uit Enschede en is blij met zijn overgang naar de Primera División.

"Dit is een belangrijke stap in mijn loopbaan", aldus Rosales op de officiële clubwebsite van Málaga. "Ik moet blijven werken om belangrijke dingen te bereiken. Ik weet dat ik bij een goede club heb getekend, dat beschikt over een goede selectie. Daarnaast is deze stad goed om je in aan te passen."

"Vanaf het begin toonde de club interesse in mij en ik ben ze dankbaar voor het vertrouwen", vervolgt de verdediger zijn verhaal. "Ik ben een hardwerkende speler, die vecht voor elke bal. Ik hou van hard werken en trainen. Ik ben een rechtsback, maar heb ook aan de linkerkant gespeeld. Ik zal spelen waar de trainer me nodig heeft en zal altijd honderd procent geven."

"Ik denk het snel en goed te kunnen doen", zegt de international van Venezuela. "Het is de verantwoordelijkheid die ik draag om me aan te passen aan het niveau van de Spaanse competitie. Het vereist hard werken om de belangrijke dingen te bereiken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner