23.09.2014 22:17

Real Madrid heeft geen kind aan Elche

Real Madrid lijkt de smaak te pakken te hebben. De ploeg van coach Carlo Ancelotti boekte de derde grote zege binnen een volle voetbalweek. De Europese kampioen versloeg dinsdagavond op eigen veld Elche CF met 5-1. Cristiano Ronaldo scoorde vier keer. Eerder rolde de 'Koninklijke' FC Basel met 5-1 (Champions League) en Deportivo La Coruña met 8-2 op.

Real Madrid, met Keylor Navas in plaats van Iker Casillas in het doel, kwam na een kwartier eerst nog wel op achterstand. Eduardo Albacar benutte een strafschop (0-1). Nog voor de rust leidde de thuisploeg al met 3-1. Cristiano Ronaldo (twee) en Gareth Bale brachten de treffers op hun naam.

Na de pauze kwam Ronaldo in de 80e minuut opnieuw tot scoren, voor de tweede keer deze avond uit een strafschop. In de extra tijd trof de Portugese sterspeler nogmaals doel: 5-1. Ronaldo scoorde afgelopen zaterdag tegen Deportivo al drie keer.