02.11.2014 09:59

Luis Enrique is flink pissig na nederlaag

FC Barcelona kende om verschillende redenen wel en om één reden geen goede generale voor de wedstrijd tegen Ajax in de Champions League. De Catalanen creëerden kans na kans tegen Celta de Vigo, maar verloren uiteindelijk wel met 0-1.

Luis Enrique kon dan ook niet alleen negatief zijn op de persconferentie na het competitieduel. "We hadden negentien schoten, waarvan negen op doel en vier keer raakten we de lat. Soms wil die bal er gewoon niet in.Ik maak me geen zorgen en ik ben blij met de houding van mijn spelers op het veld. Maar ik ben wel flink pissig dat we niet in staat waren om dit duel te winnen."

FC Barcelona reist deze week af naar Nederland voor een Europese ontmoeting met Ajax. De Amsterdammers spelen in de vierde Champions Leaguewedstrijd een thuisduel tegen de Spaanse kampioenenploeg. Ajax wist nog niet te winnen in het kampioenenbal en zal daarom extra gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. De vorige ontmoeting tussen deze twee ploegen eindigde in een 3-1 overwinning voor FC Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner