09.11.2014 23:07

Gevoelige nederlaag Atlético Madrid

Atlético Madrid heeft zondag een gevoelige nederlaag geleden in de Spaanse competitie. De titelverdediger verloor met 2-1 van het laaggeklasseerde Real Sociedad en gaf daarmee de tweede plaats prijs in de Primera Divísión. De ploeg van trainer Diego Simeone zakte naar de vierde plaats met 23 punten, vier minder dan koploper Real Madrid.

De Kroatische spits Mario Mandžukić zette de bezoekers uit Madrid nog wel op voorsprong in San Sebastian met een doelpunt in de tiende minuut. Enkele minuten later bracht de Mexicaan Carlos Vela de thuisclub alweer op gelijke hoogte. Imanol Agirretxe beslist het duel in de 83e minuut in het voordeel van Real Sociedad.

De scheidsrechter moest regelmatig ingrijpen om de wedstrijd niet te laten ontsporen. Hij trok tien keer geel.