10.01.2015 22:31

Valencia komt niet verder dan een gelijkspel

Een week na de verrassende overwinning op Real Madrid heeft Valencia punten laten liggen in de Spaanse voetbalcompetitie. Het elftal van de Portugese trainer Nuno kwam op bezoek bij Celta de Vigo niet verder dan 1-1. Rodrigo opende kort voor rust de score namens Valencia, maar Fabián Orellana trok de stand na een uur gelijk. De Chileense aanvaller revancheerde zich daarmee van zijn gemiste strafschop uit de eerste helft.

Valencia staat na achttien wedstrijden op de vierde plek in de Primera División met 35 punten, zeven minder dan koploper Real Madrid dat eerder op zaterdag eenvoudig won van Espanyol (3-0). De Koninklijke heeft vanwege deelname aan het WK voor clubs wel een wedstrijd minder gespeeld. Zondag is de topper tussen FC Barcelona en Atlético Madrid, de nummers twee en drie van de ranglijst.