31.01.2015 16:18

Onnavolgbaar begin Real Madrid - Sociedad

Wedstrijden in de Spaanse competities kunnen ontzettend spannend zijn, maar Real Madrid en Real Sociedad spannen zaterdagmiddag wel de kroon. De wedstrijd was nog geen vijf minuten oud toen er al een 1-1 stand op het scorebord stond.

De winnaar van de Champions League, die het in de komende wedstrijden zonder Cristiano Ronaldo moet doen, kwam al binnen de minuut op een achterstand, toen Aritz Elustondo de openingstreffer achter Iker Casillas kopte. De koploper van de Primera División stelde echter snel orde op zaken.

In de vorm van James Rodríguez, die van Marcelo's assist profiteerde, werd het binnen twee minuten weer gelijk in de hoofdstad van Spanje. Real Madrid beschikte voorafgaande aan de wedstrijd tegen Real Sociedad over een voorsprong van één punt op FC Barcelona.