06.02.2015 19:22

Roda JC start zonder nieuwbakken verdediger

Duel tussen Arjan Swinkels en Justin Mathieu tijdens de wedstrijd Lierse SK-Willem II. (15-07-14)
Duel tussen Arjan Swinkels en Justin Mathieu tijdens de wedstrijd Lierse SK-Willem II. (15-07-14)

Roda JC kan vrijdagavond in de Jupiler League-topper tegen FC Eindhoven nog niet beschikken over Arjan Swinkels. De centrale verdediger is niet op tijd speelgerechtigd.

Nadat de Kerkraders geen bevestingsmail hadden gekregen van de KNVB gingen de alarmbellen vrijdagmiddag rinkelen in Limburg. Doordat Swinkels zijn contract eenzijdig heeft opgezegd bij het Belgische Lierse SK had de transfer administratief gezien anders moeten worden afgehandeld. Gevolg is dat René Trost vanavond nog niet kan beschikken over zijn nieuwe verdediger.

Opvallend is het verder dat Henk Dijkhuizen op de bank zal plaatsnemen bij de bezoekers. De rechtsback van Roda JC was op de slotdag van de transfermarkt nog in vergaande onderhandelingen over een overgang met Go Ahead Eagles en ADO Den Haag, maar moet in de topper tegen FC Eindhoven genoegen nemen met een plekje op de bank.

FC Eindhoven start in de vertrouwde 4-3-3-formatie waarmee de afgelopen wedstrijden de opmars werd ingezet naar de tweede plaats in de Jupiler League.

De wedstrijd is hier live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner