11.02.2015 19:30

'Straffen voor feestende spelers Real'

Zaterdag kreeg Real Madrid een pak slaag van stadsgenoot Atlético, maar de dagen die volgden ging het vooral over het decadente verjaardagsfeestje van Cristiano Ronaldo. Dat feestje lijkt nu voor enkele Real-spelers vervelende gevolgen te krijgen.

Ronaldo werd eerder in februari dertig en vierde dat door een 250.000 euro kostend verjaardagsfeest te organiseren. Op de party waren uiteraard ook vele ploeggenoten van Ronaldo te vinden. Voor enkele van hen dreigt hun aanwezigheid op het feest nog een staartje te krijgen, zo meldt de Spaanse krant Cuatro.

De geblesseerde Sami Khedira en James Rodríguez zullen namelijk door Real Madrid worden gestraft. Rodríguez was pas 48 uur eerder geopereerd en Khedira viel in het duel met Atlético geblesseerd uit. Beiden volgden de voorzorgsmaatregelen van de medische staf van Real niet op door op het verjaardagsfeest van Ronaldo aanwezig te zijn.

Ook Luka Modrić was, ondanks zijn blessure, op de fuif aanwezig, maar hij lijkt er genadig vanaf te komen. De Kroaat maakte zijn persoonlijke excuses. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner