01.03.2015 20:58

Sevilla en Atlético scoren niet tegen elkaar

De topper in de Spaanse Primera División tussen FC Sevilla en Atlético Madrid is zondag in Sevilla geëindigd in 0-0. Atlético blijft daardoor derde op zes punten van koploper Real Madrid. FC Sevilla is acht punten onder Atlético vijfde, een plaats die recht geeft op de groepsfase van de Europa League. De beste drie gaan rechtstreeks naar de Champions League.

Het duel in Estadio Ramón Sánchez Pizjuan was een harde wedstrijd met uiteindelijk elf gele kaarten, waarvan zeven voor de bezoekers. Sommige daarvan hadden ook best rood kunnen zijn, zoals die voor de charge van Antoine Griezmann op de knie van Aleix Vidal. Sevilla had zeker in de eerste helft het beste van het spel en kreeg ook de beste kansen, maar beide ploegen scoorden niet.

Real Madrid komt zondagavond nog in actie tegen Villarreal. De ploeg uit de hoofdstad van Spanje blijft sowieso koploper van de Primera División, ondanks de overwinning van FC Barcelona, eerder in de speelronde. De voorsprong van de ploeg bedraagt nu één punt, maar bij winst op Villarreal wordt dit weer vier.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner