14.03.2015 14:27

Ancelotti gooit het roer om bij Real Madrid

De resultaten van Real Madrid zijn de laatste weken allesbehalve goed. De ploeg werd bijna uitgeschakeld in de Champions League en verspeelde de koppositie in Spanje. Tijd voor trainer Carlo Ancelotti om na te denken over de invulling van zijn elftal.

"Mogelijk moeten we wat zaken veranderen om tot betere resultaten te komen. Wanneer ik wijzigingen doorvoer in het elftal, dan kan dat ten koste gaan van iedere speler", vertelt de Italiaan op de wekelijkse persconferentie van Real Madrid. 

"Wanneer je faalt als de grootste club van de wereld, dan weet je dat er kritiek gaat komen. Het hoort bij de positie waarin ik zit, dat is een eer voor me. Toen de fans aan het fluiten waren, was dat uit onvrede. Dat gebruik ik weer om de zaken op scherp te zetten", geeft Ancelotti aan. In de thuiswedstrijd tegen Schalke 04 werd er met 3-4 verloren. Als de Duitsers het net nog één keer vonden, was het zomaar einde verhaal voor de Koninklijke.

"De blessuregevallen hebben effect op het team. Natuurlijk brengt dit alles druk met zich mee, alleen ik moet beslissingen maken op basis van wat goed is voor de club, niet omdat anderen dat graag willen horen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner