16.03.2015 19:20

Topscorer Jupiler League terug in basis NEC

Sjoerd Ars viert zijn treffer tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - Achilles'29 met zijn tong uit zijn mond à la Michael Jordan. (07-12-2014)
Sjoerd Ars viert zijn treffer tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - Achilles'29 met zijn tong uit zijn mond à la Michael Jordan. (07-12-2014)

NEC Nijmegen treedt vanavond met Sjoerd Ars aan tegen FC Volendam. De topscorer van de Jupiler League begint in de punt van de aanval. FC Volendam wijzigt het team op één positie ten opzichte van vorige week..

Na afwezigheid van vier weken keert Sjoerd Ars weer terug in de basisopstelling van lijstaanvoerder NEC Nijmegen. Vorige week maakte Ars zijn rentree in de tweede helft tegen SC Telstar, vanavond begint de topscorer van de Jupiler League in de basis. De spits maakte tot dusver twintig doelpunten. Ars neemt de plek in van Gregor Breinburg. Navarone Foor zakt een linie en zal gaan spelen op de plek van Breinburg.

Kevin Brands, de nummer twee op de topscorerslijst van de Jupiler, staat vanavond ook op het veld en kan de titel dus overnemen van Sjoerd Ars, daarvoor moet hij wel twee doelpunten meer maken. De aanvaller van FC Volendam heeft er tot dusver negentien gemaakt. Hans de Koning wijzigt zijn elftal op één positie ten opzichte van vorige week tegen Achilles’29. Raymond Fafiani staat vandaag aan de aftrap en hij vervangt Jermano Lo Fo Sang. 

De wedstrijd kun je hier live volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner