29.03.2015 16:05

Babel speelt met Gerrard in benefietduel

Steven Gerrard neemt de wedstrijdbal mee nadat hij Liverpool aan een zege geholpen heeft tegen AFC Wimbledon in de FA Cup. (05-01-15)
Steven Gerrard neemt de wedstrijdbal mee nadat hij Liverpool aan een zege geholpen heeft tegen AFC Wimbledon in de FA Cup. (05-01-15)

Zondagmiddag wordt de benefietwedstrijd van Steven Gerrard gespeeld. Het clubicoon van Liverpool vertrekt aan het einde van dit seizoen naar het Amerikaanse LA Galaxy. Een elftal van Gerrard neemt het op Anfield Road op tegen een elftal van Jamie Carragher.

Vele vedetten zijn zondag naar Liverpool afgereisd om te spelen in het benefietduel van Gerrard. Zo zullen onder anderen Thierry Henry, Xabi Alonso, Luis Suarez en John Terry speelminuten maken in het elftal van Gerrard. Onder hen ook een Nederlander. Ook Ryan Babel, oud-ploeggenoot van Gerrard bij Liverpool, is van de partij.

Ook het team van Liverpool-aanvoerder Carragher kent de nodige grote namen. In dat elftal vinden we onder anderen Pepe Reina, Didier Drogba en Craig Bellamy terug. Tevens voetbalt Mario Balotelli, huidig speler van Liverpool, in het team van Carragher. 

Gerrard speelt al zijn gehele carrière voor The Reds. In 1998 maakte de legendarische middenvelder zijn debuut voor Liverpool, de club waarmee hij 2005 de Champions League won. In totaal speelde Gerrard al meer dan  zevenhonderd  wedstrijden in het shirt van Liverpool.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner