01.04.2015 15:13

'Oud-PSV'er kan kiezen uit Europese clubs'

Málaga-speler Nordin Amrabat neemt de bal goed aan. (31-03-2014)
Málaga-speler Nordin Amrabat neemt de bal goed aan. (31-03-2014)

Nordin Amrabat hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. De aanvaller uit Marokko staat in belangstelling van diverse clubs uit verschillende delen van Europa.

Volgens de Spaanse krant AS staat de voormalige speler van onder andere PSV en VVV-Venlo op de lijstjes van Olympiakos Pireaus uit Griekenland, het Engelse West Bromwich Albion en Sevilla, de Spaanse houder van de Europa League. 

Amrabat staat momenteel onder contract bij het Turkse Galatasaray, maar de werkgever van Wesley Sneijder verhuurt Amrabat dit seizoen aan Málaga uit Spanje. Deze club heeft een optie tot koop en kan de speler voor 3,5 miljoen overnemen van Galatasaray. Als dat niet gebeurt keert Amrabat terug naar Galatasaray en kunnen geïnteresseerde clubs hun geluk beproeven. 

Málaga wil graag gebruik maken van de optie, maar het is de vraag of de club Amrabat kan betalen. Technisch directeur Mario Husillos heeft laten weten 'het onmogelijke graag mogelijk te willen maken'.  Amrabat kwam dit seizoen 25 keer in actie voor de Spanjaarden en was in die officiële wedstrijden vijf keer trefzeker.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner