06.04.2015 20:16

'Zidane wordt opvolger van Ancelotti bij Real'

Bij Real Madrid is een jaar zonder kampioenschap een verloren jaar. Carlo Ancelotti doet met zijn ploeg nog mee in de Champions League en de Primera División, maar mocht het helemaal mislopen, dan heeft de ploeg een mogelijke opvolger van Ancelotti al in huis.

Zinedine Zidane, de huidige trainer van het beloftenelftal van de Koninklijke, moet volgens de Spaanse correspondent van Sky Sports de Italiaanse oefenmeester opvolgen bij een mogelijk ontslag. "Ik wil Ancelotti niet de deur uitwerken, maar het logische plan lijkt te draaien om Zidane", vertelt Terry Gibson.

De Franse ex-topvoetballer stond nog nooit aan het roer van een eerste elftal. Hij was assistent-trainer bij Real Madrid en coacht nu dus de Castilla van Real Madrid. "Zidane heeft niet meer ervaring dan Pep Guardiola had toen hij werd aangesteld bij FC Barcelona", vindt de journalist.

Het is echter nog helemaal niet zeker dat Ancelotti moet vertrekken bij Real Madrid, want de ploeg draait nog mee in alle competities. "Ze kunnen nog steeds de competitie en de Champions League winnen. Dan zal er geen discussie ontstaat over de toekomst van Ancelotti."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner