12.04.2015 09:46

Piqué biedt excuses aan na remise van Barça

FC Barcelona speelde een zeer matige tweede helft op bezoek bij Sevilla, waardoor de ploeg niet met drie punten, maar met één puntje terug richting Catalonië kon. Verdediger Piqué bood via de social media zijn excuses aan voor het gelijke spel.

"Sorry voor vandaan, maar ik ben er van overtuigd dat we de titel gaan winnen", stelt de Spaanse verdediger, die zijn ploeg eerst op een 2-0 voorsprong zag komen via Lionel Messi en een rake vrije trap van de Braziliaan Neymar. Vervolgens kreeg Sevilla het op de heupen met een aansluitingstreffer vlak voor rust van Éver Banega.

Zes minuten voor tijd was het Kevin Gameiro die de gelijkmaker scoorde. "Het plan waarmee we Sevilla wilden bestrijden was niet succesvol en ik wil me verontschuldigen aan de fans van FC Barcelona, maar ze ook verzekeren dat het kampioenschap aan het einde van het seizoen naar Camp Nou komt."

Omdat belager Real Madrid eerder op de zaterdag met 3-0 won van SD Eibar, komt de ploeg dichter in de buurt van FC Barcelona. Het verschil is met nog zeven wedstrijden te gaan slechts twee punten.