22.04.2015 11:26

Promes wekt interesse uit Italië en Spanje

Quincy Promes staat met zijn armen omhoog in de wedstrijd Zenit Sint-Petersburg - Spartak Moskou. (27-09-2014)
Quincy Promes staat met zijn armen omhoog in de wedstrijd Zenit Sint-Petersburg - Spartak Moskou. (27-09-2014)

Quincy Promes wordt gevolgd door Juventus en Valencia. Zijn zaakwaarnemer Ersin Akan reist daarom binnenkort af naar Turijn voor besprekingen met de Italiaanse kampioen. De Oude Dame kan echter flink concurrentie verwachten van onder andere Valencia.

Volgens Akan volgt Valencia de aanvaller van Spartak Moskou nog intensiever dan Juventus. "Maar er is een verschil tussen de speler volgen én concreet geïnteresseerd zijn", zegt Akan tegen Voetbal International. Ook Atlético Madrid en FC Porto volgen Promes, maar deze clubs informeren standaard naar heel veel spelers.

"Juventus volgt Quincy nauwlettend. Maar er is niets concreets, laat staan dat we onderhandeld hebben. Daarvoor is het nog te vroeg. Maar onder Italiaanse en Spaanse clubs is het niet ongebruikelijk om navraag te doen over spelers", vervolgt de belangenbehartiger van de voormalige speler van FC Twente.

Promes is bezig aan zijn eerste seizoen bij Spartak Moskou, dan hem kocht van FC Twente. In Rusland heeft de international een contract tot medio 2018. Een belangstellende club zal dus diep in de buidel moeten tasten. 
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner